Jeg er utdannet interiørkonsulent og boligstylist, og hjelper deg gjerne ved salg av bolig eller hytte, og med ideer til oppussing og innredning. Jeg bor i Vikersund.

Ved salg er det lurt at boligen presenteres slik at den blir interessant for flere målgrupper, for å appellere til flest mulig kjøpere. Ofte ser man seg litt blind på egen bolig og hvilke alternativer som finnes, og da kan det være greit å hente inn noen "friske øyne" til å tenke litt nytt og se andre muligheter :-)

Mitt mål er ikke å endre mest mulig i boligen, men å hjelpe til slik at boligen vil fremstå mest mulig innbydende. Det er viktig at boligen virker lys, stor og hjemmekoselig, med fargeinnslag som er i tiden og som passer interiøret og boligen for øvrig.

Skal du pusse opp boligen/hytta kan det være vanskelig å velge rett farge til vegger og interiør - her er det mye å velge mellom! Mange toner og nyanser som bør stemme overens, og gi det rette uttrykket som man ønsker. Jeg tar med meg et stort utvalg av fargeprøver, så kan vi sammen diskutere oss frem til hva som blir riktig for din smak og ønskede stil :-) Jeg kan også hjelpe deg med å vurdere praktiske løsninger i boligen din. 


Ta  kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat på telefon 47 25 74 60, eller send epost til  [email protected] - jeg ser frem til å høre fra deg :-)


Anbefaling:

"Jeg skulle selge min leilighet i Spydeberg og i den forbindelse kontaktet jeg Anne Marie Trulsrud for boligstyling. Anne Marie er positiv, imøtekommende, meget hyggelig og lett å samarbeide med.

Med sin kreativitet og med enkle grep forvandlet hun den hvite og minimalistisk innredende leiligheten min til et hjemmekoselig, sjarmerende og innbydende hjem.

Anne Marie gjorde en utmerket jobb - Jeg er meget fornøyd med hennes innsats og anbefaler henne gjerne.

Mvh Tone Sørlie"

0