top of page

Jeg er utdannet interiørkonsulent og boligstylist, og hjelper deg gjerne med ideer til oppussing og innredning, og med råd og veiledning ved salg av bolig eller hytte. Jeg bor i Vikersund.


Skal du pusse opp boligen eller hytta kan det være vanskelig å velge rett farge til vegger og interiør - her er det mye å velge mellom! Mange toner og nyanser som bør stemme overens, og gi det rette uttrykket som man ø​nsker. Jeg tar med meg et stort utvalg av fargeprøver, så kan vi sammen diskutere oss frem til hva som blir riktig for din smak og ønskede stil :-) Jeg kan også hjelpe deg med å vurdere praktiske løsninger i boligen din. Der​som du ønsker ideer og forslag til organisering av uterom og hage, bistår jeg gjerne med det også :-)Ved salg er det lurt at boligen presenteres slik at den blir interessant for flere målgrupper, for å appellere til flest mulig kjøpere. Ofte ser man seg litt blind på egen bolig og hvilke alternativer som finnes, og da kan det være greit å hente inn noen "friske øyne" til å tenke litt nytt og se andre muligheter :-)
Anbefaling:

"Jeg skulle selge min leilighet i Spydeberg og i den forbindelse kontaktet jeg Anne Marie Trulsrud for rådgivning. Anne Marie er positiv, imøtekommende, meget hyggelig og lett å samarbeide med.

Med sin kreativitet og med enkle grep forvandlet hun den hvite og minimalistisk innredende leiligheten min til et hjemmekoselig, sjarmerende og innbydende hjem.

Anne Marie gjorde en utmerket jobb - Jeg er meget fornøyd med hennes innsats og anbefaler henne gjerne.

Mvh Tone Sørlie"

bottom of page